Referenties

Lees wat klanten van onze diensten vinden

Na de uitvoering van elke opdracht vragen we aan onze klanten naar hun ervaring. Een aantal deelt hun ervaringen via Google Reviews. Een selectie van deze referenties is hier te lezen.

Alleen maar positieve reviews lijkt onwaarschijnlijk. Toch is dat de service die u van ons kan verwachten.

Over de Hollandse Houthakkers

De Hollandse Houthakkers zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bomen. Het kappen, snoeien van bomen en frezen van boomstronken zijn de werkzaamheden die wij voornamelijk uitvoeren. De Hollandse Houthakkers is in 2019 opgericht door André en Niels, twee jonge ondernemers met een passie voor groen, hard werken en tevreden klanten. 

Onze werkwijze is rustig, veilig en weloverwogen. We betrekken u graag in het gehele proces, of het nu gaat om het verwijderen van een kleine conifeer of het snoeien van een monumentale beuk. Kenmerkend is dan ook onze vlotte en heldere communicatie. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

over_img_logo_hm
over_bottom_shap

De houthakkers zelf aan het woord. André en Niels

André: “Werken in de natuur geeft een gevoel van vrijheid. Ik ben opgegroeid op een boomkwekerij, en die roots lopen nu uit in een groeiende onderneming, waarvan ik de uitvoerende tak beheer. De waardering die we krijgen na elke opdracht, daar doe ik het voor. Mijn streven is om steeds te blijven leren en ontwikkelen, om zodoende een solide basis te vormen voor De Hollandse Houthakkers, een begrip in het Groene Hart.”

Niels: “Het mooiste aan de boomverzorging is dat elke boom een eigen verhaal heeft. De ene boom heeft veel emotionele waarde, de ander staat juist enorm in de weg. Het afstemmen van de wensen van klant met wat wij kunnen bieden is iets wat ik graag doe. Daarnaast is elke te kappen of te snoeien boom een nieuw project. Elke keer opnieuw leren en een volgend project nog weer efficiënter en effectiever aanpakken voor een optimaal resultaat voor de klant, dat is mijn doel.”

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

Elke opdracht behandelen we met dezelfde aandacht.

Veel expertise voor maximale veiligheid

Ervaring en kennis door gebundelde krachten.

Vlotte communicatie & heldere afspraken

U kunt van ons altijd een reactie verwachten.

Wij laten uw tuin weer netjes achter

Wij zijn tevreden als u dat ook bent!