Boom kappen Alphen aan den rijn

Wij zijn boomverzorgers voor particulieren.
Met elke boom weten wij raad, veilig, verzekerd en vertrouwd!

Je boom kappen in Alphen aan den Rijn

Heb je een prachtige boom in je tuin staan, maar is het eigenlijk te groot geworden? Of is de boom misschien beschadigd geraakt tijdens een storm? Soms is het mogelijk om deze problemen te verhelpen door de boom te snoeien, maar in veel gevallen is het beter om de boom volledig te verwijderen. Wil je een boom kappen in Alphen aan den Rijn? Dan is het belangrijk dat je deskundigen inschakelt die ervaring hebben met het kappen van bomen in stedelijke gebieden. De Hollandse Houthakkers zijn deze deskundigen. Wij helpen je graag met het verwijderen van je boom.

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

Het kappen van een boom in Alphen aan den Rijn op een veilige manier

IMG_20210807_094630

De Hollandse Houthakkers gaan met rust, precisie en inzicht aan de slag. We maken eerst een plan van aanpak. Als het nodig is, klimmen wij de boom in om deze stukje bij beetje te zagen en te verwijderen. We hebben compacte machines die op zelfs de moeilijkst bereikbare locaties te gebruiken zijn. Hangt de boom over een huis, straat of erfscheiding heen? Met behulp van een vanglijn zorgen we ervoor dat afgezaagde takken geen schade kunnen toebrengen.

Je boom laten kappen in Alphen aan den Rijn door de Hollandse Houthakkers

Onze expertise is het verzorgen en verwijderen van bomen in stedelijke gebieden. Hoe groot de boom ook is, hoe moeilijk het ook te bereiken is, wij hebben de ervaring en de apparatuur die nodig is om de boom op een veilige manier te kappen. Takken kunnen we versnipperen tot bodembedekking en de stam kunnen we op haardhout lengte kappen, zodat je deze makkelijk kunt opslaan om het te laten drogen. Nadat de klus geklaard is, laten we je tuin weer netjes achter. Wil jij graag je boom laten kappen in Alphen aan den Rijn door de Hollandse Houthakkers? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Bomen kappen in de omgeving van Gouda? De Hollandse Houthakkers

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gekapt in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gekapte bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten