Boom snoeien Alphen aan den rijn

Wij zijn boomverzorgers voor particulieren.
Met elke boom weten wij raad, veilig, verzekerd en vertrouwd!

Laat je boom snoeien in Alphen aan den Rijn

Wil jij je boom snoeien in Alphen aan den Rijn en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? De Hollandse Houthakkers helpen je graag verder. Hoewel het voor de meeste soorten bomen beter is om niet gesnoeid te worden, kan het soms toch nodig zijn. Misschien hangen de takken van je boom wel erg ver over de erfgrens van jou en je buren heen of vallen er veel bladeren van overhangende takken in de dakgoot. In zulke gevallen biedt snoeien de beste oplossing.

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

De juiste manier van snoeien van een boom in Alphen aan den Rijn

20210320_201619

Het snoeien van een boom in Alphen aan den Rijn moet op de juiste manier gebeuren. Sommige bomen kunnen het hele jaar door gesnoeid worden, terwijl andere enkel in de zomer gesnoeid kunnen worden. In sommige gevallen is het ook wenselijk om de boom te kandelaberen. Dit is het verwijderen van hele takken vanaf de basis, net zoals dit bij wilgen wordt gedaan. Wanneer we je boom gaan snoeien, vragen we altijd eerst wat je wensen zijn en checken we tussendoor ook met je of je tevreden bent. Ons streven is dat je voor de volle 100% blij wordt van het resultaat.

Je boom laten snoeien in Alphen aan den Rijn

Of je je boom nu wilt laten snoeien om meer licht in huis te krijgen of om overhangende takken bij de buren te verwijderen, het moet op de juiste manier gebeuren. Alleen dan kun je tevreden zijn met het resultaat en blijft je boom gezond. De Hollandse Houthakkers zijn gespecialiseerd in het veilig snoeien van bomen in stedelijke gebieden. Wil jij graag je boom laten snoeien in Alphen aan den Rijn? Neem contact met ons op. De Hollandse Houthakkers staan tot je dienst.

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gesnoeid in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gesnoeide bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten