Boom verwijderen Rotterdam

Wij zijn boomverzorgers voor particulieren.
Met elke boom weten wij raad, veilig, verzekerd en vertrouwd!

Je boom verwijderen in Rotterdam

Een mooie, grote boom straalt kracht en klasse uit. In een stedelijke omgeving kan het echter ook een gevaar vormen voor de buurt. Bij een flinke storm zou de boom op een woning kunnen vallen. Vooral als een boom ziek of beschadigd is, brengt het extra risico met zich mee. Heb je een boom in je tuin, maar heb je besloten dat het tijd is om het te verwijderen? Een boom verwijderen in Rotterdam laat je doen door de Hollandse Houthakkers. Wij hebben de expertise, kennis en gereedschappen in huis die nodig zijn om een boom te verwijderen in stedelijke gebieden.

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

Hoe een boom laten verwijderen in Rotterdam?

IMG_20210807_094630

Een boom laten verwijderen in Rotterdam vraagt om meer voorbereidingswerk en precisie dan wanneer je een boom laat kappen in een landelijk gebied. De boom staat wellicht dicht bij de weg, een erfscheiding of een woning en daarom moet er voorzichtig te werk gegaan worden. De Hollandse Houthakkers klimmen wanneer nodig in de boom en zagen de takken in stukken af. Als de takken over een huis of afscheiding hangen, worden deze opgevangen met een vanglijn. Nadat alle takken van de boom zijn, wordt de stam stukje bij beetje afgezaagd. Na het verwijderen van de boom zorgen we ervoor dat we je tuin weer netjes achterlaten. De takken kunnen we versnipperen. Dit is als bodembedekking te gebruiken. De stam zagen we graag op haardhout lengte voor je.

Het verwijderen van een boom in Rotterdam door de Hollandse Houthakkers

Wil jij het verwijderen van je boom in Rotterdam veilig laten doen? De Hollandse Houthakkers staan voor je klaar. We hebben compacte machines die we op vrijwel iedere locatie kunnen gebruiken. Ze kunnen zelfs door de woning gereden worden wanneer er geen directe ingang naar de tuin is. Voor je het weet, is je boom weg en heb je voor volgend jaar voldoende haardhout tot je beschikking. Zonder boom zal er meer licht in je huis vallen en zal je dak en dakgoot ook schoner blijven. Wil je binnenkort je boom laten verwijderen in Rotterdam? Neem contact met ons op. De Hollandse Houthakkers gaan graag voor je aan de slag.

Bomen kappen in de omgeving van Gouda? De Hollandse Houthakkers

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gekapt in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gekapte bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten