Boom snoeien Rotterdam

Wij zijn boomverzorgers voor particulieren.
Met elke boom weten wij raad, veilig, verzekerd en vertrouwd!

Je boom snoeien in Rotterdam

Je boom is ziek, het is wat aan de grote kant of het heeft dood hout dat veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Gelukkig is de oplossing voor deze drie problemen vaak simpel. Snoeien zorgt ervoor dat de boom minder ruimte inneemt en het kan helpen in het genezingsproces van een zieke boom. Onder snoeien verstaan we tevens het verwijderen van dood hout. Zo kan het dode hout niet uit zichzelf van de boom vallen. Wil je een boom laten snoeien in Rotterdam? Hollandse Houthakkers helpt je graag verder!

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

Snoeien van je boom in Rotterdam - dit zijn de voordelen

20210320_201619

Een gezonde boom hoeft in principe niet gesnoeid te worden. Sterker nog, het is beter voor de meeste bomen als ze vrij mogen groeien. Toch is snoeien van een boom in Rotterdam in sommige gevallen nodig. Het brengt bovendien een aantal voordelen met zich mee. Nadat je boom gesnoeid is, geeft het minder schaduw. Je huis en tuin zullen meer licht vangen. Toch zal je boom nog wel wat schaduw geven. Op een warme zomerdag kun je dus alsnog verkoeling vinden onder je boom. Als een boom al eerder gesnoeid is, krijgt hij kleine uitlopers die snel groeien. Om de grootte van de boom in de hand te houden, is periodiek snoeien aan te raden.

Je boom laten snoeien in Rotterdam door De Hollandse Houthakkers

Wil je je boom laten snoeien in Rotterdam? De Hollandse Houthakkers staat voor je klaar. Wij hebben veel ervaring in het snoeien en kappen van bomen in stedelijk gebied, waardoor we ons werk overal kunnen uitvoeren, ook als de boom moeilijker bereikbaar is. We gaan veilig en rustig te werk, waardoor het snoeien geen gevaar meebrengt voor je huis en huishouden. Wij luisteren naar je wensen, zodat je kunt vertrouwen op een eindresultaat waar je blij mee bent. Na onze werkzaamheden laten wij je tuin netjes achter en geniet je direct van je prachtig gesnoeide boom.

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gesnoeid in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gesnoeide bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten