Bomen kappen

We vertellen u graag hoe we te werk gaan. U wilt uw boom verwijderd hebben, en het liefst zonder gedoe.
Wij ontzorgen u volledig.

Het laten kappen van uw boom. Zonder zorgen.

Uw boom is ziek, beschadigd of simpelweg te groot voor uw tuin geworden. Snoeien is dan het overwegen waard, maar vaak is kappen de snelste en kostentechnisch de beste oplossing.

Doordat wij ons van meet af aan gericht hebben op het verwijderen van bomen in verstedelijkt gebied, hebben we een breed arsenaal van ervaring tot onze beschikking. Bomen die bijvoorbeeld slecht bereikbaar of ziek zijn en dus risico’s met zich meebrengen worden door ons vakkundig, rustig en volledig volgens uw wensen gekapt en opgeruimd. 

Wat kunnen we voor u betekenen?

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

Materieel speciaal geschikt
voor tuinen met kleine toegang

IMG_20210807_094630

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden, het kappen, afvoeren van takken en stamhout en het frezen van de stronk gebruiken wij machines. De machines die wij hebben zijn zo compact dat we bijna op elke locatie kunnen komen, zelfs door de woning heen als dat nodig is.

De af te voeren takken worden versnipperd zodat we niet ver hoeven te lopen met grote lange takken. Daarnaast zijn snippers ook gemakkelijk te vervoeren en worden de snippers hergebruikt in moestuintjes of biomassacentrales. 

Voor het frezen van de stronk gebruiken wij een stobbenfrees. Afhankelijk van de grootte van de stronk en locatie doen wij dit met een handstobbenfrees of één op rupsen. De handstobbenfrees is relatief licht en wendbaar waardoor deze op bijna elke plek kan komen.

Uw boom laten kappen en de tuin netjes opgeleverd krijgen

In veel gevallen wordt door ons een boom klimmend gekapt. Dit betekent dat met touwen en een klimharnas in de boom geklommen wordt. Hierdoor is het mogelijk om de boom in kleine stukjes ‘af te breken’. Eerst worden de takken verwijderd. Zijn de takken te groot of hangen ze over de woning of schuur, dan worden deze gecontroleerd afgevangen met een vanglijn. Vervolgens wordt de stam in kleine stukjes afgeblokt om schades te voorkomen.

Na het kappen voeren we, indien gewenst, alle takken en stamhout af. We ruimen zowel bij u, uw buren als de openbare ruimte alle gemaakte rommel op, zodat het weer helemaal netjes is.

Bomen kappen in de omgeving van Gouda? De Hollandse Houthakkers

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gekapt in de omgeving. Een aantal projecten.

We geven u graag een impressie van onze werkzaamheden. Niet alleen omdat we trots zijn op wat we doen, maar ook omdat we u graag laten zien hoe we te werk gaan.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten