Bomen kappen

We vertellen u graag hoe we te werk gaan. U wilt uw boom verwijderd hebben, en het liefst zonder gedoe.
Wij ontzorgen u volledig.

Het laten kappen van uw boom. Zonder zorgen.

Bomen kappen vereist deskundigheid en precisie. Bij De Hollandse Houthakkers hebben we uitgebreide ervaring in het kappen van bomen, van een enkele boom tot grote projecten met meerdere bomen. Ons team beschikt over de benodigde vaardigheden en apparatuur om het kappen efficiënt en veilig uit te voeren.

Het kappen van bomen gaat verder dan alleen het neerhalen van een stam. We beoordelen zorgvuldig de gezondheid van de boom, de locatie en mogelijke risico’s voor eigendommen en veiligheid. Onze expertise zorgt ervoor dat elke opdracht met de nodige zorg en aandacht wordt uitgevoerd. De Hollandse Houthakkers is uw betrouwbare partner voor boomverzorging.

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

Boom laten kappen door De Hollandse Houthakkers

IMG_20210807_094630

Bij De Hollandse Houthakkers bieden we uitgebreide diensten voor het kappen van bomen. Of het nu gaat om het verwijderen van zieke bomen of dode bomen, ons professionele team staat klaar voor projecten van elke omvang.

Wij begrijpen de complexiteit van boomverzorging en de unieke eisen van elk project. We passen onze aanpak aan op basis van de gezondheid en locatie van de boom, zodat de klus soepel en efficiënt wordt uitgevoerd. Als u overweegt bomen te laten kappen, kunt u vertrouwen op De Hollandse Houthakkers voor professionele dienstverlening die aan uw verwachtingen voldoet.

Wanneer kunt u het beste uw boom kappen?

Het bepalen van het juiste moment om een boom te kappen is cruciaal. De Hollandse Houthakkers biedt deskundig advies om u te helpen beslissen wanneer het tijd is om een boom te laten kappen.

Dode bomen vormen een potentieel gevaar voor eigendommen en veiligheid. Onze gecertificeerde boomspecialisten herkennen tekenen van een zieke/dode boom, zoals gebroken takken, rotte wortels en problemen aan de bast.

Het kappen van zieke bomen is van belang om eventuele veiligheidsrisico’s in de toekomst te voorkomen. Onze experts bieden professioneel advies en een deskundige beoordeling om te bepalen wanneer een zieke boom gekapt moet worden.

Wat kost het om een boom te kappen?

DSC_0045

We begrijpen dat de kosten voor het kappen van bomen een belangrijke overweging zijn. Bij De Hollandse Houthakkers geloven we in transparante tarieven. De kosten voor het kappen van bomen kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte, locatie en conditie van de boom.

We begrijpen dat budgetten een belangrijke rol spelen bij uw beslissing om een boom te laten kappen. Ons team streeft naar betaalbare tarieven die passen bij uw behoeften. Wilt u meer weten over de kosten? Vraag gerust een offerte aan voor het kappen van uw boom.

Investeer in professionele boomverzorging om toekomstige problemen zoals eigendomsschade of onveilige situaties te voorkomen. De Hollandse Houthakkers biedt eerlijke prijsopgaven aangepast aan uw specifieke behoeften.

Boom verwijderen, hoe werkt het?

Het verwijderen van een boom uit uw tuin is een ingrijpende beslissing. Onze boomverwijdering service is ontworpen om minimale overlast te veroorzaken. We zorgen ervoor dat uw tuin er na het verwijderen van de boom netjes en verzorgd uitziet, zonder schade aan eigendommen. Ongeacht of u een enkele boom wilt verwijderen of meerdere bomen, ons team zorgt voor professionele uitvoering met minimale overlast.

Kies voor De Hollandse Houthakkers voor het weghalen van een boom, of meerdere bomen, in uw tuin. U kunt vertrouwen op een professionele aanpak en goede nazorg. Een boom laten verwijderen uit uw tuin was nog nooit zo makkelijk met De Hollandse Houthakkers.

De kosten voor het verwijderen van een boom

Misschien vraagt u zich af: “Wat kost een boom verwijderen?”. Het bepalen van de kosten voor het laten verwijderen van een boom door De Hollandse Houthakkers kan variëren op basis van factoren zoals de grootte en locatie van de boom. Bij De Hollandse Houthakkers begrijpen we dat kosten een belangrijke overweging zijn.

We streven ernaar betaalbare diensten aan te bieden die binnen uw budget vallen. Ons professionele team werkt efficiënt om de kosten laag te houden.

Investeer in het professioneel verwijderen van uw boom om toekomstige problemen, en dus ook kosten, te voorkomen. Maak gebruik van onze handige online tool om de kosten voor het verwijderen van bomen te berekenen.

Boom omzagen

IMG20230825122818

Het omzagen van bomen vereist professionaliteit en veiligheid. Bij De Hollandse Houthakkers is veiligheid onze prioriteit bij het omzagen van bomen. Ons gekwalificeerde team neemt alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om het omzagen van bomen veilig uit te voeren.

We gebruiken geavanceerde technieken en apparatuur om de klus efficiënt en veilig te klaren. Het snoeien van bomen is een speciale dienst die we aanbieden om de omvang van bomen te beperken zonder ze volledig te verwijderen. Dit kan nuttig zijn in situaties waar de boom te dicht bij gebouwen staat of overlast veroorzaakt voor de omgeving.

Bij De Hollandse Houthakkers begrijpen we dat precisie en expertise essentieel zijn bij het zagen en snoeien van bomen. Ons goed opgeleide team heeft ervaring in het veilig en professioneel uitvoeren van deze taken. Als u overweegt om een boom te laten omzagen of snoeien, kunt u op ons rekenen voor deskundig advies en professionele uitvoering.

Boom vellen

Het vellen van een boom is een complexe taak die professionele vaardigheid en expertise vereist. Bij De Hollandse Houthakkers hebben we de ervaring en bekwaamheid om bomen veilig en efficiënt te vellen, ongeacht hun grootte of locatie.

Het vellen van bomen kan nodig zijn om ruimte te maken voor bouwprojecten, herontwikkeling of om gevaarlijke situaties op te lossen. Onze experts begrijpen de complexiteit van deze taak en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat het vellen van bomen zonder problemen verloopt.

Of u nu een enkele boom wilt laten vellen, een schuine boom moet verwijderen of meerdere bomen moet vellen, ons team staat klaar om de klus veilig en binnen de gestelde termijn te voltooien, met minimale overlast voor u.

Uw boom laten kappen en de tuin netjes opgeleverd krijgen

In veel gevallen wordt door ons een boom klimmend gekapt. Dit betekent dat met touwen en een klimharnas in de boom geklommen wordt. Hierdoor is het mogelijk om de boom in kleine stukjes ‘af te breken’. Eerst worden de takken verwijderd. Zijn de takken te groot of hangen ze over de woning of schuur, dan worden deze gecontroleerd afgevangen met een vanglijn. Vervolgens wordt de stam in kleine stukjes afgeblokt om schades te voorkomen.

Na het kappen voeren we, indien gewenst, alle takken en stamhout af. We ruimen zowel bij u, uw buren als de openbare ruimte alle gemaakte rommel op, zodat het weer helemaal netjes is.

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gekapt in de omgeving. Een aantal projecten.

We geven u graag een impressie van onze werkzaamheden. Niet alleen omdat we trots zijn op wat we doen, maar ook omdat we u graag laten zien hoe we te werk gaan.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten