Boomstronk verwijderen

Wij frezen boomstronken zodat u geen jaren hoeft te wachten totdat deze verrot of onverhoopt opnieuw uitgelopen is. 

Het laten frezen van uw stronk. Zonder zorgen.

Na het kappen van de boom blijft er nog een boomstronk met een wortelgestel in grond zitten. Deze stronk kan op verschillende manieren verwijderd worden. Wij gebruiken voornamelijk de methode van het frezen van de stronk. Hiermee wordt de stronk door middel van een machine met beitels uit elkaar gefreesd in kleine houtvezels. Deze vezels composteren na verloop van tijd, zodat niet meer te zien is waar de boom gestaan heeft.

Voordat wij uw boomstronk frezen doen wij altijd een Klic-melding om te zien of er kabels en leidingen in de buurt van de stronk lopen. Hierdoor zijn we er zeker van dat we geen kabels en leidingen raken.

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

sdlkajs
over_img_logo_hm
onze_tree_rgt_line

Verschillende manieren
van boomstronk verwijderen

IMG20230713121205

Er zijn twee mogelijkheden voor het verwijderen van een boomstronk. De eerste mogelijkheid is het rooien van de boomstronk. Door middel van een graafmachine kan de boomstronk in zijn geheel uit de grond getrokken worden. Het nadeel hiervan is dat wortels meegetrokken worden die ver doorlopen en bijvoorbeeld de bestrating beschadigd of de tuin van de buren.

De tweede mogelijkheid is het frezen van een stronk. hierdoor kan de stronk tot ongeveer 15 tot 20 centimeter diep verwijderd worden. Het voordeel hiervan is dat het goedkoper is en we op plekken met een krappe toegang kunnen komen met onze machine. Ook door uw woning kunnen we bij de boomstronk komen. De wortels sterven vervolgens geleidelijk af en u kunt op de plek van de boomstronk kleine bodembedekkers aanplanten, bestrating aanleggen of gras zaaien.

Het resultaat van uw boomstronk laten frezen

Onze aanpak voor het verwijderen van uw boomstronk is als volgt: We frezen de stronk weg tot zo’n 15 à 20 centimeter onder het maaiveld en maken daarna alles netjes schoon. De vrijgekomen houtpulp plaatsen we terug in het ontstane gat. Dit zal na verloop van tijd composteren tot aarde. 

U kunt direct na ons vertrek dus aan de slag met de ruimte die we voor u gemaakt hebben!

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Boomstronken die we hebben gefreesd in de omgeving. Een impressie.

Deze klanten gingen u voor en hebben en hebben inmiddels weer wat moois gemaakt met de vrij gemaakte ruimte!

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten