Boomverzorging Rotterdam

Wij zijn boomverzorgers voor particulieren.
Met elke boom weten wij raad, veilig, verzekerd en vertrouwd!

De juiste boomverzorging in Rotterdam

Boomverzorging in Rotterdam is niet altijd even eenvoudig. Misschien heb je een prachtige boom in je tuin staan, maar wordt het eigenlijk wat te groot. Wat doe je dan? Je neemt natuurlijk contact op met de Hollandse Houthakkers. Wij geven je graag advies. In sommige gevallen is omhakken de enige manier om een veilige situatie te garanderen. Een grote boom vlakbij een huis kan immers een risico vormen tijdens een storm. Gelukkig is omhakken niet altijd nodig. De boom snoeien kan de boom klein genoeg maken, waardoor het geen gevaar meer oplevert.

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

De juiste verzorging van een boom in Rotterdam met de Hollandse Houthakkers

20210320_201619

De Hollandse Houthakkers hebben veel ervaring met het omhakken en snoeien van bomen in stedelijke gebieden. Is de boom ziek of misschien beschadigd geraakt? Wij geven je graag advies. Soms is omhakken de enige optie. Andere keren is snoeien ook mogelijk. Sommige bomen kunnen enkel in de zomer gesnoeid worden, terwijl andere het hele jaar door gesnoeid mogen worden. De Hollandse Houthakkers kunnen je ook helpen met het kandelaberen van bomen. Dit is het afzagen van takken vanaf de basis. Dit wordt vaak bij wilgen gedaan.

Je boom laten verzorgen in Rotterdam door de Hollandse Houthakkers

Doordat de Hollandse Houthakkers veel ervaring hebben met boomverzorging in stedelijke gebieden weten we hoe we veilig te werk kunnen gaan, ook als de boom op een moeilijk bereikbare plek staat. We maken bovendien gebruik van zeer compacte machines die zelfs door het huis verplaatst kunnen worden wanneer er geen poort is naar de boom in de achtertuin. Wil jij graag je boom laten verzorgen in Rotterdam door de Hollandse Houthakkers? Neem contact op. Wij staan voor je klaar!

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gesnoeid in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gesnoeide bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten