Boom snoeien Gouda

Wij zijn boomverzorgers voor particulieren.
Met elke boom weten wij raad, veilig, verzekerd en vertrouwd!

Je boom snoeien in Gouda

Een gezonde boom snoeien is in de meeste gevallen niet nodig. Het is zelfs beter voor de boom om het niet te doen. In sommige gevallen kan het niet anders. Misschien is de boom lichtelijk beschadigd geraakt of is het zo groot geworden dat hij ongesnoeid niet meer in de tuin past. Is dit met jouw boom het geval en heb je een specialist nodig die het kundig kan snoeien? De Hollandse Houthakkers helpen je graag verder. Wij hebben ervaring met het snoeien van bomen in stedelijk gebied.

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

Hoe we het snoeien van een boom in Gouda aanpakken

20210320_201619

De Hollandse Houthakkers gaan met precisie te werk wanneer er een boom gesnoeid moet worden. We kunnen sommige bomen ook voor je kandelaberen. Dit houdt in dat takken volledig worden teruggezet, zoals bij de wilgen wordt gedaan. Voor we aan de slag gaan met het snoeien van een boom in Gouda vragen we je wat je wensen zijn. Nadat we een klein stukje hebben gesnoeid, checken we met jou of de gesnoeide takken niet te kort of te lang zijn. Ook vragen we je opnieuw naar je mening wanneer het eindresultaat zichtbaar is. We vinden het namelijk erg belangrijk dat je 100% tevreden bent met het uiterlijk van je boom.

Je boom laten snoeien in Gouda door de Hollandse Houthakkers

Sommige bomen kunnen het hele jaar door gesnoeid worden. Andere bomen – de soorten waarvan de Latijnse naam met een a, b of c begint – kunnen alleen ’s zomers gesnoeid worden. Wij gaan veilig te werk, zodat gesnoeide takken tijdens hun val geen veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Nadat de klus geklaard is, streven wij ernaar je tuin minstens net zo netjes achter te laten als dat we het bij aanvang aantroffen. Wil jij graag je boom laten snoeien in Gouda? Neem contact met ons op. De Hollandse Houthakkers staan graag tot je dienst.

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gesnoeid in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gesnoeide bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten