Boom kappen Leiden

Wij zijn boomverzorgers voor particulieren.
Met elke boom weten wij raad, veilig, verzekerd en vertrouwd!

Boom kappen in Leiden? Wij helpen je verder

Heb je een prachtige tuin op het zuiden in Leiden, maar staat er een boom op je gazon die alle zon vangt? Dan overweeg je misschien de boom te kappen in Leiden. Er kunnen ook nog veel andere redenen zijn waarom je een boom in de tuin het liefst laat verwijderen. Misschien heb je geen tijd voor het extra onderhoud dat het met zich meebrengt of is er een groot risico dat de boom op het huis valt. Dit kunnen allemaal redenen zijn waarom je besluit de boom te kappen. Hoe laat je dit veilig doen? Door de Hollandse Houthakkers in te schakelen natuurlijk!

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

Het kappen van je boom in Leiden op een veilige manier

IMG_20210807_094630

Haastige spoed is zelden goed. Dit is zeker waar wanneer het gaat om het kappen van een boom. De takken of de stam van de boom zouden op je huis, in de tuin van de buren of zelfs op straat terecht kunnen komen. Om dit te voorkomen, is het belangrijk een deskundig team in te schakelen dat ervaring heeft met het verwijderen van bomen in stedelijke gebieden. De Hollandse Houthakkers klimmen wanneer nodig in de boom en vangen afgezaagde takken op met een vanglijn om schade aan je vastgoed of tuin te voorkomen.

Je boom laten kappen in Leiden door de Hollandse Houthakkers

Of je boom nu ziek is, beschadigd is of te groot is voor je tuin, de Hollandse Houthakkers helpen je graag met het kappen van je boom. Een boom laten kappen in Leiden moet met zorg gebeuren, omdat het een stedelijk gebied betreft. Wij hebben veel ervaring met het verwijderen van bomen uit krappe tuinen en langs drukke straten. We treffen alle nodige voorzorgsmaatregelen en gaan kundig te werk, waardoor de boom op een veilige manier gekapt en opgeruimd wordt. Heb je hulp nodig met het verwijderen van je boom? Neem contact met ons op. De Hollandse Houthakkers staan voor je klaar!

Bomen kappen in de omgeving van Gouda? De Hollandse Houthakkers

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gekapt in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gekapte bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten