Boom snoeien Zoetermeer

Wij zijn boomverzorgers voor particulieren.
Met elke boom weten wij raad, veilig, verzekerd en vertrouwd!

Je boom snoeien in Zoetermeer

Wil je je boom snoeien in Zoetermeer? De Hollandse Houthakkers zijn gespecialiseerd in het snoeien van bomen in stedelijk gebied. Met onze compacte machines kunnen we zelfs aan de slag met moeilijk bereikbare bomen. We kunnen dood hout verwijderen, bomen snoeien en bomen kandelaberen. Sommige bomen mogen enkel in de zomer gesnoeid worden, terwijl andere het hele jaar door kunnen worden gesnoeid. Heb je vragen over wat mogelijk is met jouw boom? De Hollandse Houthakkers geven graag advies.

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

Waarom het laten snoeien van een boom in Zoetermeer?

20210320_201619

Het is goed om te benoemen dat het normaal gesproken beter is om een gezonde boom niet te snoeien. Bovendien zul je een boom die je eenmaal hebt gesnoeid weer opnieuw moeten snoeien om de uitlopers die snel groeien in toom te houden. Soms is snoeien nu eenmaal wel nodig. Misschien is de boom te groot geworden voor de tuin of is het beschadigd. Als je de boom in dit geval niet wilt laten verwijderen, is snoeien soms ook een optie.

Je boom laten snoeien in Zoetermeer door de Hollandse Houthakkers

De Hollandse Houthakkers zijn experts in het snoeien en omhakken van bomen in stedelijke gebieden. Hoe lastig een boom ook te bereiken is, met onze compacte machines kunnen wij vrijwel overal te werk gaan. Ook treffen wij extra maatregelen om te voorkomen dat afgezaagde takken schade kunnen toebrengen aan vastgoed dat zich vlak bij de boom bevindt. Na het snoeiwerk ruimen wij op, zodat we de tuin minstens net zo netjes achterlaten als dat we het vonden. Wil jij graag je boom laten snoeien in Zoetermeer door de Hollandse houthakkers? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gesnoeid in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gesnoeide bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten