Boom kappen Gouda

Wij zijn boomverzorgers voor particulieren.
Met elke boom weten wij raad, veilig, verzekerd en vertrouwd!

Waarom je boom kappen in Gouda?

Een boom is een prachtige aanvulling op iedere tuin. Toch kan het zijn dat je overweegt het te laten kappen. Een boom blokkeert veel zonlicht, waardoor minder natuurlijk licht je ramen bereikt. Hierdoor is het donkerder in huis en moet je waarschijnlijk eerder ’s avonds de lampen aandoen. Je zult vaker moeten harken met een boom in de tuin en je zult regelmatig de dakgoot moeten schoonmaken als de boom vlak bij je woning staat. Er zitten dus wel wat nadelen vast aan het hebben van een boom. Overweeg jij je boom te kappen in Gouda? De Hollandse Houthakkers helpen je hier graag bij.

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

Het veilig kappen van je boom in Gouda

IMG_20210807_094630

Soms kan een boom gevaarlijke situaties geven. Het zou tijdens een storm bijvoorbeeld kunnen omwaaien en op je huis kunnen vallen. Het verwijderen van de boom rekent af met deze onveilige situatie, maar het kappen zelf moet ook op een veilige manier gebeuren om ongelukken en schade aan vastgoed te voorkomen. De Hollandse Houthakkers komen goed beslagen ten ijs met compacte machines, vanglijnen en klimharnassen. In veel gevallen klimmen we in de boom om takken stuk voor stuk, beetje bij beetje te verwijderen. Met deze veilige methode kunnen bomen veilig verwijderd worden, zelfs in de meest stedelijke gebieden.

Je boom laten kappen in Gouda door de Hollandse Houthakkers

Wij laten je tuin na het kappen van je boom weer netjes achter. We voeren takken en stamhout af als je deze niet wilt gebruiken. We kunnen takken ook versnipperen tot grondbedekkers en stamhout zagen in de juiste lengte voor haardhoutblokken. We frezen de stronk, zodat er niets van de boom overblijft. Wil jij je boom laten kappen in Gouda en tevreden zijn met het eindresultaat? Neem dan contact op met de Hollandse Houthakkers. Wij helpen je graag verder.

Bomen kappen in de omgeving van Gouda? De Hollandse Houthakkers

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gekapt in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gekapte bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten