Boom kappen Rotterdam

Wij zijn boomverzorgers voor particulieren.
Met elke boom weten wij raad, veilig, verzekerd en vertrouwd!

Boom kappen in Rotterdam? Hollandse Houthakkers is je man!

Bomen voegen veel toe aan een tuin in een stedelijk gebied als Rotterdam. Ze vormen de kroon op het door jou met zorg ontworpen landschap. Soms ontgroeid een boom zijn tuin, beschadigt hij door een storm of wordt hij ziek. Hoewel de beslissing soms moeilijk te maken is, is het in deze gevallen vaak het best om de boom te kappen in Rotterdam. Een boom verwijderen in stedelijk gebied is niet altijd even eenvoudig, maar het is zeker mogelijk. Hollandse Houthakkers is gespecialiseerd in het hakken van bomen op moeilijk bereikbare plaatsen. Met onze vakkundigheid verwijderen wij de boom, zodat jij weer van je tuin kunt genieten.

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

De voordelen van het kappen van een boom in Rotterdam

IMG_20210807_094630

Hoewel je misschien met pijn in het hart het kappen van je boom in Rotterdam regelt, heeft het verwijderen van een boom uit de tuin best veel voordelen. Zo krijg je meer lichtinval in je huis. Waarschijnlijk zul je pas later in de avond je lichten aan hoeven doen. Je hoeft ook niet in angst te leven dat je boom op je huis of auto valt tijdens een storm. Planten in je tuin zullen meer zonlicht vangen en hierdoor beter gedijen. Nadat de boom verwijderd is, heb je bovendien meer ruimte in je tuin. Je kunt een zithoek creëren, je gazon groter maken of een nieuw, kleiner boompje laten planten.

Je boom laten kappen in Rotterdam? Wij helpen je graag

Wil je je boom laten kappen in Rotterdam? Hollandse Houthakkers heeft de kennis en ervaring in huis die nodig zijn om een boom veilig te verwijderen. Wij staan klaar voor al onze klanten, of ze nu een grote of een kleine tuin hebben. Wij garanderen maximale veiligheid en luisteren naar je wensen. Daarnaast zorgen wij voor een vlotte communicatie, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Tot slot laten wij je tuin na de werkzaamheden weer netjes achter. Je kunt dus direct genieten van de nieuwe ruimte die gecreëerd is.

Bomen kappen in de omgeving van Gouda? De Hollandse Houthakkers

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gekapt in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gekapte bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten