Boom rooien Rotterdam

Wij zijn boomverzorgers voor particulieren.
Met elke boom weten wij raad, veilig, verzekerd en vertrouwd!

Een boom rooien in Rotterdam? De Hollandse Houthakkers helpen je verder

Een beetje groen in de tuin, daar worden we allemaal vrolijk van. Een boom op je stukje grond in het stedelijke Rotterdam misstaat dan ook helemaal niet. Als de boom echter te groot wordt, beschadigd is of ziek geworden is, kan het gevaar opleveren voor jou en je buren. Heb je besloten dat het beter is om je boom om te hakken? Dan moet dit klusje op een veilige manier gebeuren, zodat woningeigenaren en omstanders niets te vrezen hebben. De Hollandse Houthakkers helpen je graag om je boom te rooien in Rotterdam. Voor je het weet, is de boom weg en heb je ruimte en haardhout te over. 

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

Een boom laten rooien in Rotterdam

IMG_20210807_094630

Een boom laten rooien in Rotterdam moet door echte deskundigen worden gedaan. De boom mag tijdens het rooien geen gevaar opleveren. De Hollandse Houthakkers hebben de machines, de kennis en de ervaring die nodig zijn om de klus op de juiste manier te klaren. De machines zijn zeer compact. Ze passen zelfs door je huis heen als dit de enige route is om bij de boom te komen. Dankzij deze compacte machines kunnen de Hollandse Houthakkers zelfs de moeilijkst bereikbare bomen rooien. De takken die worden afgevoerd, worden versnipperd. Deze zijn te gebruiken als bodembedekkers. De stam kan op haardhout lengte worden gezaagd.

De Hollandse Houthakkers rooien je boom in Rotterdam

Bij het rooien van bomen wordt de boom gekapt en de boomstronk wordt verwijderd. De Hollandse Houthakkers laten je tuin minstens net zo netjes achter als dat het wordt aangetroffen. Ook eventueel groenafval dat bij de buren terecht komt, wordt opgeruimd. Na de werkzaamheden is je tuin aan kant, vang je meer licht en je kunt even vooruit met je haardhout. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je boom omvalt tijdens een storm. Wil jij het rooien van je boom in Rotterdam binnenkort laten uitvoeren? Neem dan contact op met de Hollandse Houthakkers.

Bomen kappen in de omgeving van Gouda? De Hollandse Houthakkers

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gekapt in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gekapte bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten