Bomen snoeien

Bomen snoeien is een vak apart. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Het laten snoeien van uw boom. Zonder zorgen.

De reden om een boom te snoeien kan voor iedereen verschillend zijn. Goed om vooraf te weten is dat vrijwel elke gezonde boom beter af is als er niet aan gesnoeid wordt. Echter kan het voorkomen dat een boom zodanig veel overlast geeft of uit proporties groeit, dat snoeien toch de beste oplossing is. 

Wanneer een boom eerder gesnoeid is het noodzakelijk om periodiek de boom opnieuw te snoeien om de snel uitgelopen jonge takken weer te verwijderen.

Verder verstaan wij onder snoeien ook het dode hout verwijderen uit de boom. Dit doen we om te voorkomen dat er schade of letsel ontstaat doordat het hout uit de boom waait.

Heeft u een vraag over het snoeien van uw boom of wilt u uw boom laten snoeien, neem gerust contact op. Laat ons weten waarom u uw boom gesnoeid wilt hebben en ontvang gratis advies.

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

Verschillende manieren
van snoeien

20210320_201619

Afhankelijk van uw wens en de soort boom kunnen we de kroon, dit zijn de takken en bladeren, van de boom innemen. Dit noemen we snoeien. Het volledig terugzetten van de takken op kaal hout zodat er geen bladeren meer overblijft noemen we kandelaberen. Dit gebeurt voornamelijk bij wilgen. Zowel het kandelaberen als het snoeien kunnen wij voor u verzorgen.

Afhankelijk van de soort boom kan deze het hele jaar rond gesnoeid worden of alleen in de zomer. Bomen waarvan de Latijnse naam begint met een A, B of C kunnen alleen in de zomer gesnoeid worden, anders is de kans op ‘doodbloeden’ en infecties te groot.

Hoe gaan we te werk met snoeien

Wanneer u uw boom gesnoeid wil hebben plannen we een moment in voor het uitvoeren van de snoei als u thuis bent. Op die manier kunnen we duidelijk met elkaar bepalen hoeveel er van de boom gesnoeid moet worden. We beginnen een klein stukje met de snoei en stemmen opnieuw af of dat het gewenste resultaat geeft. Als laatste vragen we natuurlijk aan het eind van de snoei of de boom volledig naar wens is. Snoeien doen we voor u, maar altijd in samenspraak met u.

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gesnoeid in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gesnoeide bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten