Boomverzorging Gouda

Wij zijn boomverzorgers voor particulieren.
Met elke boom weten wij raad, veilig, verzekerd en vertrouwd!

Boomverzorging Gouda

Iedere boom verdient de beste boomverzorging in Gouda. Sommige bomen zijn tientallen jaren oud en hebben een grote emotionele waarde. Het kan echter zijn dat ze te groot zijn geworden, ziek zijn of beschadigd zijn geraakt tijdens een storm. Wat doe je dan? Juist, je schakelt de Hollandse Houthakkers in! Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging in Gouda en andere stedelijke gebieden. Wij overleggen met jou wat de beste oplossing is. Wij werken veilig, snel en nauwkeurig. Daarnaast staat communicatie centraal tijdens elke klus.

over_voor

Voor particulieren met kleine of grote tuinen

over_veel

Veel expertise voor maximale veiligheid

over_vlotte

Vlotte communicatie & heldere afspraken

Wij laten altijd uw tuin weer netjes achter

Welke verzorging van de boom in Gouda kunnen wij bieden?

20210320_201619

In sommige gevallen is de meest veilige optie om een zieke of beschadigde boom compleet te verwijderen. In andere gevallen is snoeien mogelijk. Dit kan ook helpen om een te grote boom een wat fijner formaat te geven. We kunnen de boom snoeien, dood hout verwijderen en bomen kandelaberen. We vragen je naar je wensen en zullen tijdens de klus ook regelmatig om je mening vragen. We vinden het namelijk heel belangrijk dat je écht tevreden bent met het eindresultaat. We komen dan ook graag op een dag langs dat je thuis bent, zodat we met je kunnen overleggen.

Je boom laten verzorgen in Gouda door de Hollandse Houthakkers

De Hollandse Houthakkers zijn doorgewinterde boomverzorgers die voor iedere situatie een oplossing weten te vinden. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bomen in stedelijke gebieden. Boomverzorging in de stad brengt vaak extra obstakels met zich mee, omdat bomen niet altijd makkelijk te bereiken zijn. Wij deinzen echter niet terug voor een uitdaging. Met onze compacte machines kunnen wij vrijwel overal aan de slag. Wil jij graag je boom laten verzorgen in Gouda? De Hollandse Houthakkers staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte aan.

Hoe werken wij

Uw klus geklaard in 3 makkelijke stappen

1

Indicatie van de prijs via calculator

Via onze website kunt u zelf de prijs voor de te kappen boom berekenen. Door deze indicatie weet u direct wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Prijs berekenen

Heeft u meerdere bomen die gekapt moeten worden, een boom die gesnoeid moet worden of een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

2

Definitieve en scherpe offerte op maat

Nadat u de indicatie hebt ingestuurd of contact hebt opgenomen kunnen wij u een definitieve offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. De definitieve offerte is gespecificeerd in alle verschillende werkzaamheden die wij aanbieden.

Akkoord? Dan plannen we een datum voor de uitvoering.

3

Werkzaamheden uitvoeren en uw tuin netjes achterlaten

De afgesproken werkzaamheden voeren wij zorgvuldig en veilig uit. Ook in tuinen met kleine toegang kunnen wij ons werk goed doen. Wij hebben machines speciaal voor krappe locaties. Ons streven is uw tuin minstens zo netjes achter te laten als deze voor aanvang was.

Eventueel zagen wij het stamhout op haardhoutlengte. De takken kunnen we versnipperd achterlaten zodat u deze als bodemdekker kan gebruiken.

Bomen die we hebben gesnoeid in de omgeving. Een aantal projecten.

Of het nu gaat om een kleine meidoorn of een enorme treurwilg, wij behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en precisie. Een greep uit de onlangs gesnoeide bomen.

Offerte nodig? Of heeft u andere vragen?

Bereken zelf uw prijs

Offerte aanvragen of een vraag stellen via het formulier? Dat kan! Wij reageren snel op uw bericht. 

Reviews van onze klanten

Reviews van onze klanten